Kaiserschmarrn

kaiserschmarrn

Gör så här. Gör pannkakssmeten. Klyfta äpplena utan att skala dem. Marinera dem i en bunke en stund tillsammans med socker, kanel, rom, russin och nötter. Stek sedan äppelblandningen i smör i en panna och häll efter en stund över pannkakssmeten. Låt stanna. Skär "kakan" i bitar direkt i pannan, vänd. Den här smarriga dessert-eller brunchrätten kommer ursprungligen från Österrike, men förknippas lika mycket med Tyskland. Med rom och russin i blir det mer som en dessert men vi gjorde den neutral och hade den till en sen frukost. Jag åt min Kaiserschmarrn med melon av en sort som heter Jimbee. Alla kaiserschmarrn-artiklar på Hembakat där just den taggen använts. Läs allt bra och intressant som vi har skrivit och taggat med kaiserschmarrn här. kaiserschmarrn

Kaiserschmarrn Video

Wolfgang Puck Kaiserschmarrn with strawberry sauce

Kaiserschmarrn - grnsaker) IPhone

Du kanske gillar Krabbelurer Gör så här 1. Rör ner russin i smeten. Dela pannkakan med en gaffel i delar. Gillar du det här receptet?

Kaiserschmarrn - meddelade

Servera på fat och pudra med florsocker. Kaiserschmarrn till personer: Rör ner russin i smeten. Amerikanska pannkakor med blåbär ca 20 min. Pudra florsocker över pannkakan och servera den tillsammans med något av tillbehören.

0 reaktioner på ”Kaiserschmarrn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *