Oxygenol

oxygenol

Kontakta redaktionen. Saknar du några uppgifter om filmen eller är det något på den här sidan som inte är korrekt? Isåfall vill vi jättegärna veta om det. Skriv några rader till oss på redaktionen så tar vi en titt på det. Vad gäller det? Det är faktafel på sidan. Jag saknar en uppgift. Annan synpunkt. Vi stärker filmen. Stiftelsen. AB Oxygenol var ett kemisk-tekniskt industriföretag i Stockholm bildat av Ivar Röing, apotekare på apoteket Elgen i Stockholm. 8 relationer. AB Oxygenol var ett kemisk-tekniskt industriföretag i Stockholm bildat av Ivar Röing, apotekare på apoteket Elgen i Stockholm. Företaget tillverkade ursprungligen produkter som innehöll "oxygenol", d.v.s. väteperoxid, som Oxygenol tandkräm och munvatten. Andra tidiga produkter var Amarant ansiktskräm och Otonic.

Oxygenol - istllet silvret

Hämtad från " https: Hittade ytterligare en Oxygenolflaska i boden Hade glömt den. Nog är det så DG. Aqua Vera återfinns sedan hos Cederroth International. Recip var namnet på två svenska läkemedelsföretag. Väteperoxid, tidigare även kallat vätesuperoxid och även salufört i Sverige under varumärket Oxygenol, är en kemisk förening med formeln H2O2.

Oxygenol Video

Oxygenol Suikki oxygenol Företagsstubbar-Sverige Dupera kemisk-tekniska företag Ej längre existerande svenska företag Stockholm under talet Hemsidor bildade Företag upplösta Det dupera för närvarande 1 användare som tittar på det här ämnet. Jag har hört att det som vi kallar "hamrat glas" har blivit till för att flaskan har blåsts i kall form. Företaget tillverkade ursprungligen produkter som innehöll "oxygenol", d. All information extraherades från Wikipediaoch det är tillgänglig under Creative Commons Attribution-Sharealike License. Där ser man Då har man ytterligare en att leta efter DG.

0 reaktioner på ”Oxygenol

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *