Tyresö view

tyresö view

Du har kommit till hemsidan för bostadsrättsföreningen Tyresö View 1. Tyresö View är med sina 85 meter ett av länets högsta bostadshus och är unikt genom att här förenas närheten till skogar och sjöar med service och närheten till Stockholm. Gångavstånd till Tyresta nationalpark och Stockholms City nås inom en. Tyresö View. Upp till nya lägenheter, större och förbättrade shopping möjligheter, fler mötesplatser och en ny fin stadspark. Om ett par år är Tyresö centrum mer livfullt, fräschare och stadslikt. Projektets Omfattning: Byggnation av punkthus, lamellhus, parkering och nya handelsytor; Ca bostäder; 22 BTA totalt. Nyproduktion Tyresö View. Vem vill inte bo i ett nytt och bekvämt boende med milsvid utsikt och direkt anslutning till Tyresö Centrum? För er som har bil finns möjlighet att ta en av hissarna ner till garageplatserna. Hög standard med fina materialval. Lägenheterna är fullt utrustade med bland annat disk- och tvättmaskin.

Tyresö view - Morgan

Där stod bland annat: De flesta har milsvid utsikt. Archus har valt ett tätare fogmönster i de lägre våningarna där man befinner sig nära byggnaden. Två våningar, P- däck i markplan och butiker i övre planet. Ett 81 meter högt punkthus med moderna och ljusa 2: Egentligen så började planerna för ett höghus i Tyresö centrum , men stoppades när finanskrisen kom. Expectrum — möjligheternas mötesplats Läs.

Tyresö view Video

Balco - Tyresö view & park De nya byggnaderna anslöts mot befintligt centrum i Tyresö. Det finns garageplatser under huset, spärra bankkort swedbank 85 st som hyrs av Brf Tyresö View 1. Wikipedias text är tillgänglig under licensen Creative Commons Erkännande-dela-lika 3. Lamellhuset är 29 meter högt med 7 våningar som fördelas på 29 lägenheter. Kontaktperson hos Maxuttag bankomat nordea och Gelin Petra Källered. Du har kommit till hemsidan för bostadsrättsföreningen Tyresö View 1. Nyheter Nyhetsbrev okt

0 reaktioner på ”Tyresö view

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *