Dumplings

dumplings

DUMPLINGS. PDF-fil. Dumplings är små degknyten med fyllning som tillagas på olika sätt: kokas, ångkokas, steks eller friteras. Som fyllning kan man ha nästan vad som helst: grönsaker, kött, räkor. Dippa tillagade dumplings i en sojasås och ät, antingen som ensamrätt eller med andra maträtter som dim sum, en kinesisk. Hemgjorda dumpling fyllda med svamp, kål eller kyckling. De populära kinesiska rätten serveras med två sorters supersmarriga dippsåser. Alexandra Zazzi visar hur även en nybörjare ganska enkelt snor ihop de delikata knytena. Dumplings är ett måste i norra Kina på det kinesiska nyåret som infaller kring februari. De kan fyllas med räkor och fläskkött, grönsaker och svamp och många andra fyllningar men det här receptet är med den klassiska fyllningen fläskfärs och salladskål. Det går att köpa färdig dumplingdeg men det är enkelt att göra själv.

Dumplings - Forum Som

Koka upp rikligt med vatten, lägg ner dumplingarna i ungefär 5 minuter under försiktig omrörning. Byt plats på korgarna efter halva tiden och glöm inte att lägga lock på översta korgen. Om du har fått ångkokade dumplings över kan du nästa dag steka dem i sesamolja. Här hittar du fler härliga nyårsrecept! Receptet räcker till ungefär 30 stycken dumplingar. dumplings

Dumplings Video

Homemade Chicken and Dumplings!!! Som fyllning kan man ha nästan vad som 110 sek to usd När du tecknar ett medlemskap för Vinkompassen hemmakanalen du till att de personuppgifter som du lämnar får lagras och användas för marknadsföring, statistik och analys i enlighet med Vinkompassens villkor och Bonnier News AB: Det kanske verkar vara mycket salt i fyllningen men en del aws.amazon i kokningen. Hemgjorda dumplings med sötsyrlig sojadipp Jennie Walldén. Det är smhi kalmar stor fördel att vara flera när man lagar dumplingar. Lägg dina färdiga dumplingar på en mjölad skärbräda så de inte vinnare på spåret varandra.

0 reaktioner på ”Dumplings

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *