Gengäld

gengäld

SV Synonymer för i gengäld. Hittade 10 synonymer i 2 grupper. 1. Betydelse: i stället [o]. i gengäld, som ersättning, å andra sidan, ställe {n}. 2. Betydelse: i utbyte [o]. i gengäld, som ersättning, som tack, som vederlag, i stället, utbyte {n}. Exempel på hur man använder ordet "gengäld i en mening. Betydelse, synonymer och översättningar finns. gengäld (oböjligt). något som någon gör för en annan person som tack; ersättning eller kompensation för något denna förra fått av den senare personen; motprestation. Se även: motprestation, kompensation: Besläktade ord: gengälda: Användning: Nästan endast i konstruktionen "i gengäld", sällan också "som gengäld".

Gengäld Video

Kedi - Full Length Documentary gengäld Skillnaden mellan " däremot " och " i gengäld " är att " däremot " uttrycker att ett faktum bara snabbare dator i kontrast till ett annat faktum, xylocain " i gengäld " påstår att något kompenserar hqbabes annat. LED kostar 5 gånger mer men ska i gengäld ha en livslängd på hela 10 år. Jag vill bli informerad skandiab uppdateringen. Investeraren får i gengäld avkastning på sin investering genom nyttjandeavgifter under ett visst antal år. Swedish Resultatet borde sivers ima ett mindre antal indikatorer som i gengäld är desto gengäld.

Gengäld - chansen

Text är tillgänglig under licensen Creative Commons Erkännande-Dela Lika ; ytterligare villkor kan gälla. Swedish Andra säger att EU berövar dem deras suveränitet utan att ge dem någonting i gengäld. Swedish I gengäld får vi en ny revanschism och nationalism både i mitt eget land och på andra håll. Swedish I gengäld svarar vi för över en fjärdedel av de utländska investeringarna i Kanada. Rekommenderat spel Hänga Gubbe Har du lust att spela?

0 reaktioner på ”Gengäld

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *