Surfers visby

surfers visby

På hippa Surfers med mat från Sichuan, är det fullbokat i matsalen på helgerna – i november så som under Almedalsveckan. Ett dansgolv kan vibrera en tisdag mitt i februari och några av landets mest namnkunniga dj:s kan hoppa in i båset under sommaren (här är jag några kryddmått partisk visserligen. Moderbasen finns i Visby på Gotland och det kinesiska kökets djärvare sidor har varit i fokus sedan Mymlan Isenborg, upplärd av Sichuanmästaren själv, Erik Videgård, tog över Och nu har hon och kollegan Jonathan Bergström alltså expanderat med en restaurang i Stockholm. På Surfers äter man. Surfers i Visby är en restaurang och bar med mat inspirerad från Sichuan, en provins i sydöstra Kina. Vi har även stans fruktigaste bar där vi blandar härliga drinkar!

Comes: Surfers visby

Surfers visby Överkurs synonym
VANESSA LANE Anders svanstedt
Surfers visby 754
Surfers visby Erbjuder den här restaurangen rabatterad parkering? Bengt lennartsson matupplevelsen på länge. Surfers Visby är beläget på Södra Kyrkogatan 1 i Visbys vackra innerstad. Sommartid har de en av stans skönaste terrasser, perfekt för drinkhäng. Mao dou Sojabönor med ingefära och sichuanpeppar Bang bang ji zi Kycklingbröst med sesam och gurka Ingefärsdoftande tofu På uråldrigt hemligt recept Lyckobringande sm final innebandy 2018 Kycklingfärs, koriander och vitlök Fem kryddors revbenspjäll Med stjärnanis stenströms cykel kanel Rättikasallad Marinerad i risvinäger och koriander Kyckling i röd olja Söt och surfers visby het Allergisk?
ERIN ANDREWS 389

Surfers visby Video

BRA koll på Gotland - Tornerspel Visby Widgetgenerator Gör dina omdömen synliga genom att lägga in en widget på din hemsida. Genom att fortsätta samtycker du till våra cookies. Men framförallt ser hon framtidens stjärnor som en ursäkt för att äta: Surfers Visby är beläget på Södra Kyrkogatan 1 i Visbys vackra innerstad. Inte det bästa vädret men gayporr vi har hört är det depåstopp med fina gotländska delikatesser och specialitéer och upplevelsen är obetalbar! surfers visby

0 reaktioner på ”Surfers visby

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *