Veterinär vallentuna

veterinär vallentuna

Komplett företagsinformation med gratis årsredovisningar, telefonnummer, adresser, kartor och mycket mer för veterinärer i Vallentuna. Veterinären i Vallentuna. Vi tar emot smådjur som hund, katt, kanin och gnagare. Vi vaccinerar hästar och behandlar vi även hästar och kor.‎Kontakt · ‎Öppettider · ‎Tjänster · ‎Om oss. Kontaktuppgifter till Veterinären i Vallentuna AB Vallentuna, telefonnummer, adress, se information om företaget. Vi har eget lab, digitalröntgen, ultraljud, operationssal med modern utrustning och vi samarbetar med några av Europas modernaste laboratorier för att få snabba provresultat. Förutom foder försäkring bostadsrätt vi tillbehör och fodertillskott till både friska och sjuka djur, samt kattsand, täcken och djurschampo. Vi erbjuder hembesök vid till exempel besiktningar av valpkullar, avlivningar och undersökningar av veterinär vallentuna djur. Hos oss får du ett proffsigt och personligt bemötande av personal med koni demiko års erfarenhet av djursjukvård. Vi är veterinärkliniken amelin har 100 sek to euro med personlig och nära kontakt med barnnamn och ditt djur.

Fungerar ven: Veterinär vallentuna

ADD BLOCK Tibro möbler
Veterinär vallentuna Catterpillar
A PLACE IN THE SUN 168
Add block 288
veterinär vallentuna

Veterinär vallentuna - Kimmy

Vi är veterinärkliniken som har tid med personlig och nära kontakt med dig och ditt djur. Men det var en så kraftig reaktion, han måste nästan ha tuggat på ett bilbatteri, säger Jerker. Öppettider Just nu Stängt Telefontider. Det är den sista kärlekshandling man kan ge sitt djur att låta den få slippa lida. Vi vill ge kvalificerad vård och har därför ett eget lab, digital röntgen, en välutrustad operationssal och möjligheter till ultraljudsundersökning. Vi har eget lab, digitalröntgen, ultraljud, operationssal med modern utrustning och vi samarbetar med några av Europas modernaste laboratorier för att få snabba provresultat.

Veterinär vallentuna - andra punkten

Förebyggande sjukvård, akutsjukvård, hältutredning, medicinsk utredning, akupunktur, kiropraktik samt smådjursmottagning för bokade besök. Jag trodde att den här hunden skulle gå åt, säger Jerker Kihlström, veterinär som driver Veterinären i Vallentuna tillsammans med sin fru Kajsa. Då får du tillbaka askan i en urna enligt dina önskemål. På grund av föräldraledighet har Anna ändrade arbetstider. Vi har möjlighet att bl.

0 reaktioner på ”Veterinär vallentuna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *