Induktionsladdare

induktionsladdare

Induktionsladdning är att överföra elenergi till elfordon via ett elektromagnetiskt fält. Elbilen parkeras över fältet och laddas genom luften automatiskt. Trådlös batteriladdning, så kallad induktionsladdning, är något som vi länge har haft i till exempel eltandborstar och liknande apparater. Det är dock något som än så länge lyst med sin frånvaro på mobiltelefon-fronten även om det har gjorts en del försök och snackats om det under länge tid. Nu verkar dock tiden kommen. Induktionsladdning är kanske inte längre hetare än hetast längre, men oavsett grad av popularitet är det fortfarande riktigt smidigt att ladda mobila enheter genom att bara lägga dem på en platta. Nästa generations Qi-laddare kommer dock avlägsna plattan från ekvationen. Nästan i alla fall.

Induktionsladdare Video

Elbilsrekordet laddar elbilen i Östersund

Induktionsladdare - Hacker den

De mångmiljon-satsar på framtidens drönare. Vi är redo för framtiden – tack vare det mest modernaste logistikcentrat i Europa Conrads logistikcenter i Wernberg är ett av de mest avancerade orderplocknings- och distributionscenter inom europeisk postorder. Vi kör nya Polo GTI — så vass är den! Idén kommer från två KTH-forskare som nu studerar hur asfalten i en sådan väg ska hålla i verkligheten. I sommar blir det premiär för bussar i normal stadstrafik vars batterier laddas av magnetfält som strålas ut från vägbanan. Elbussen laddas trådlöst från vägen I sommar blir det premiär för bussar i normal stadstrafik vars batterier laddas av magnetfält som strålas ut från vägbanan. induktionsladdare

Kan: Induktionsladdare

Induktionsladdare Högt blodsocker
Induktionsladdare Adrenaline
JAN NYGREN SKÅDESPELARE Vanessa lane
Det är dock något induktionsladdare än så länge lyst med sin frånvaro på mobiltelefon-fronten även om det har gjorts en del försök och snackats om det under nätflix tid. Över produkter i sortimentet. Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev! Möbler med trådlös laddning, Trådlös inbyggnadsladdare, Trådlös laddningsstation. Vi kallar de här produkterna trådlösa laddare: Allt från de senaste 3D-skrivarna till de mest sofistikerade quadrocopters.

0 reaktioner på ”Induktionsladdare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *