Vika papper

vika papper

Sex gånger, mern jag är trött och ska göra ett bättre försök imorgon. Minns att vi gjorde detta i högstadiet och att det visst finns någon gränd för hur många gånger det är möjligt. Hur många det var minns jag dock inte, så intresserad var jag inte! Min hemsida - nine-on-line.info · PetraD. Visa endast. Så här viker du ett kattdjur: följ instruk- tionerna, färglägg själv eller skriv ut och använd mallen på nästa sida så blir det en fin tiger! ROOOAAARRR HUVUD: Lagom storlek på pappret är cirka 10x10 centim eter. Men du kan prova olika stor- lekar om du vill göra större eller mindre ka djur. 2. Vik ned det översta hörnet till mi. Är det en myt att det inte går att vika ett papper mer än sju gånger? Här kommer videon som visar sanningen. vika papper

Vika papper - naturreservat

Option B Sheryl Sandberg. Dataintresserade Eric Demaine började en gång i tiden med att söka formlerna för konstruktion av vissa flerhörningar — och har sedan dess inte kunnat sluta leta. Visningar Visa Redigera Redigera wikitext Visa historik. Fyll jullovet med filmerna som hela familjen älskar I jullovstider är det mysigt att krypa upp i soffan med familjen och kolla på film eller serier tillsammans. I dag sysslar matematiker med origami och de mer kreativa origamientusiasterna halkar lätt in på matematikens område. På den stora vetenskapskonferensen i Boston i år möttes matematikern som blev origamiintresserad och gatuartisten som blev matematikintresserad i ett och samma symposium.

Vika papper - lttaste sttet

Rörpärlor 5x5 mm st Standardfärger Nabbi. Aktuellt i media Redaktionen tipsar Utvalda prisvinnande böcker English bestsellers Fyndhörnan. Välj land Adlibris Finland Adlibris Norge. Ett berömt exempel är ett fullödigt dekorerat gökur, med tillhörande gök och en mångfald krusiduller, vikt av ett enda papper. Uppgifterna du anger när du gillar eller ogillar ett inlägg kommer inte att vara synliga för andra. Vår kungafamilj i fest och vardag Från att ha varit ett tusenårigt hantverk har papperskonsten nu även status som vetenskap.

0 reaktioner på ”Vika papper

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *