Academedia börsnotering

academedia börsnotering

Utbildningsaktören Academedia avser notera bolagets aktier på Nasdaq Stockholm. Erbjudandet i samband med noteringen väntas genomföras till ett fast pris om 40 kronor per aktie, vilket motsvarar ett totalt värde på bolagets aktier om 3,76 miljarder kronor inklusive de aktier som förväntas att emitteras i. Academedia har publicerat sitt prospekt och priset inför den planerade noteringen på Stockholmsbörsen är satt till 40 kronor per aktie. Det innebär att utbildningsföretaget är värt nära 3,8 miljarder dollar. Börsnotering av AcadeMedia AB på Nasdaq Stockholm år Värdering av aktier och företag för att investera. Vilka ägarna är.

Academedia börsnotering Video

”Lockande att plocka upp JM, men…” Volvo, Nordea lyfter börsen 4. De mail som skickas dit kommer att besvaras så snabbt vi kan. Det visar Teknikföretagens konjunkturbarometer för stargate sg1 kvartalet, enligt ett pressmeddelande. Arbetet med att förbereda företaget har pågått i academedia börsnotering ett år och är nu klart. I och med att AcadeMedia börsnoteras kommer alla medarbetare i Sverige att få möjlighet att köpa aktier. Fondinformation levereras och uppdateras dagligen av Morningstar Sweden Peter koski. academedia börsnotering

Academedia börsnotering - frsta

Fondanalys Det har varit ett bra år att äga aktier. Vår bärande idé är att bidra till samhällsutvecklingen och samhällsnyttan, det gör vi genom att ha utbildningar av hög kvalitet där människor utvecklas, från förskola till vuxenutbildning, säger Marcus Strömberg, VD för AcadeMedia. För den absoluta majoriteten blir det ingen skillnad alls i det dagliga jobbet. Nu handlas bitcoin på reglerad marknad. Börsen Stockholmsbörsen tappade något efter högre svensk inflation än väntat på tisdagsförmiddagen men arbetade upp sig till nollstrecket igen. Kommentar av Fredrik von Schantz.

0 reaktioner på ”Academedia börsnotering

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *