Högsta bud

högsta bud

Skulle buda på ett par byxor på Tradera och det står då att en viss person har högsta bud och att jag måste buda t ex 51 kr.Säljaren vill inte acceptera vårt bud. Vid s.k. sluten budgivning får spekulanterna en viss tid på sig att lämna sina bud, vanligtvis skriftligen. Mäklaren redovisar buden för säljaren. Spekulanterna informeras inte om varandras bud. Vid s.k. öppen budgivning lämnas bud till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Den som lägger ett bud är alltså inte bunden av budet, inte ens om det är skriftligt. Säljaren å sin sida har fri prövningsrätt vilket innebär rätten att avgöra när, till vem och till vilket pris man säljer. Följaktligen vinner inte det högsta budet automatiskt budgivningen, även om det är vanligt. Andra vanliga faktorer som kan vara.

Högsta bud - det redan

Beaver14 Beaver14 Visa allmän profil Skicka ett privat meddelande till Beaver14 Hitta fler inlägg av Beaver14 Hitta alla inlägg av Beaver14 i detta ämne. Detta är viktigt för att man annars riskerar att dras med i den hets en budgivning innebär. Hur detta ska lösas vet jag faktiskt inte, inte heller hur pass bindande löftet är från bankens sida. Det kan vara att den personen värdesätter läget mer än andra på grund att det är släktingar som är grannar eller dylikt. Då hade vi ju gladeligen bjudit 1,5 miljoner, vad hade vi då gjort om vi vid en besiktning upptäckt fel? Då fick vi veta att det bara var vi och ett annat par kvar. Det här verkar vara charmigt renoveringsträsk där fler än ni insett vad som döljs, därför får inte säljarna vad de vill ha, men väntar och hoppas att någon går på "myten" om "läget, läget, läget". högsta bud

Högsta bud Video

Jacob Kilström - This is The Snail City

Högsta bud - kan

Mäklaren i sig har jag upplevt som lite halvmärklig. Precis sådär gjorde nämligen köparna av vårt hus i våras. Svara som gäst Logga in Inte medlem? Ända fram till att ett avtal skrivs, först då är det definitivt. Medlem Nivå 4 12 okt Hur detta ska lösas vet jag faktiskt inte, inte heller hur pass bindande löftet är från bankens sida.

0 reaktioner på ”Högsta bud

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *