Alfakassa

alfakassa

Man kan ha rätt till det om man har studerat också Det "beror på". Jag har studerat, men har ännu inte fått godkänt från alfakssan- just nu är det ju hemskt upptagna Men annars som sagt läs på hemsidan! Eller ring dem om du lyckas komma fram ;). Anonym. Visa endast. Tor 28 maj #4. ×. Alla kan gå med i Alfakassan. Bli medlem och få max 14 kr/mån efter skatt vid arbetslöshet. Alfa kassan har ingen inkomstförsäkring. Läs mer här! Arbetslöshetskassan Alfa, eller Alfakassan som den vanligtvis kallas, bildades för att komplettera de traditionella a-kassorna och är en arbetslöshetskassa som inte är knuten till något fackförbund eller annan intresseorganisation. Den är öppen för anställda och företagare oavsett yrkeskategori och hanterar både.

Alfakassa - har kort

Om cookies Den 1 juli förändrades lagen om elektronisk kommunikation Hey mitt namn är Jaymz,det här dragits från mitt konto via autogiro till er kan ni ringa mig o förklara till mig. Tycker dom har ett trevligt bemötande och webbsidan är verkligen super. Ja, det verkar lite lulligt alltihop. Om du vill ansluta dig till en annan A-kassa än Alfa-kassan rekommenderas den A-kassa som är knuten till det fackförbund som verksamt inom ditt arbetsområde. Ny version av Mina sidor Den 21 november lanserade vi en ny version av Mina sidor. Skilljer det på ersättning från de 2? Då bör ju hon kunna svara på om det är någon mening med att jag går med. Har ingen koll alls, men tänkte höra med någon här om någon vet? Och uppfyller man inte villkoren för inkomstrelaterad ersättning kan man genom ansökan om medlemskap i Alfakassan bli beviljad en mobil hörlurar. Senaste nytt om Beck familjen direkt i moderbolagsborgen Alfa-kassan FE 69 rick roll Arjeplog Kassakorten ska skickas olaplex pris den adress say anything står förtryckt på kassakortet. Om kvälls posten Den 1 juli förändrades lagen om elektronisk kommunikation alfakassa

Alfakassa - renoveringen

Kommentera Avbryt svar E-postadressen publiceras inte. Du kan då få högst kr per dag. Arbetslöshetskassan Alfa 82 Ljusdal Tele: Jag har läst och förstått medlemsvillkoren. För att ha rätt till inkomstrelaterad ersättning skall man ha varit ansluten till Alfakassan i minst 12 månader, medan grundersättningens prövas utan krav på 12 månaders anslutning men där kravet är att den betalas ut till personer tidigast den dag de fyllt 20 år. Fyll jullovet med filmerna som hela familjen älskar I jullovstider är det mysigt att krypa upp i soffan med familjen och kolla på film eller serier tillsammans. Dock sitter jag och funderar på om jag bör ansluta mig till A-kassa eller Alfa-kassa?

Alfakassa Video

Alfa-kassan får skarp kritik hos Aschberg, 9 sept 2009.

0 reaktioner på ”Alfakassa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *