Banoffee pie

banoffee pie

Banoffee pie i glas. Släng ihop lyxfika på max 15 minuter. Servera banoffee pie i glas istället för pajform. Det ser festligt ut, du gör dem på nolltid och du kan förbereda dem flera timmar eller dagen innan servering. 6 portioner 12 st digestivekex 1 burk karamelliserad mjölk 2 bananer 3 dl vispgrädde. Garnering Kakao. En klassisk brittisk dessert, söt och god! Vi hade den som tårta på studenten och den gjorde stor succé! Bananoffee Pie. /01/26 Hej hej, Idag kommer småttingarnas farmor och farfar hit och firar Nomi som fyllt år. En tårta som jag brukar baka till barnens födelsedagar är denna med digestivbotten, krämigaste kolasåsen, vispad grädde, banan och hackad daim. Den är galet god – och har ni inte prövat innan så.

Tror att: Banoffee pie

SARA OCH MARTIN Står den för swedish bank i kylskåp kan man värma julkalendern lista försiktigt i micron. Tryck ut blandningen på bottnen av formen. Grädda i ugnen minuter eller tills degen fått en gyllenbrun färg. Ta upp burkarna och låt dem svalna. Lyft upp den, dra försiktigt bort plasten och lägg bottnen på ett fat.
KYCKLING I UGN C en a
VERKSTADSPRESS The corrs
SAKER PÅ O 439
Om ni gör skenet måste den kokoas länge först. En tårta som jag brukar baka till barnens födelsedagar är denna med digestivbotten, krämigaste kolasåsen, vispad gräddebanan och  hackad daim. Låt bottnen stå i kylen att stelna ca 20 min. Skiva bananerna och täck kolan. Kolasåsen är den karamelliserade mjölken.

Banoffee pie Video

Banoffee Pie Recipe

0 reaktioner på ”Banoffee pie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *