Kinnevik innehav

kinnevik innehav

Kinnevik-aktien haft det rejält kämpigt senaste tre åren. Det är hysterin kring innehavet i Zalando som har falnat. Samtidigt har spararna köpt aktien. Nu har de rekordmånga 82 ägare. Det är ett rejält kliv upp med hela en tredjedel senaste året. Det är i toppklass på börsen. De nya aktieägarna chansar. Zalandos kapitalmarknadsdag idag i Berlin sätter fokus på Kinneviks största innehav som är och kommer att bli allt viktigare för bolaget. Tillväxten för e-handlaren fortsätter med kraft och när bolaget växlar om till att fokusera mer på vinst kan det. Kinnevik är ett investmentbolag. Bolaget innehar idag fokus på att bygga digitala konsumentverksamheter. Affärsidén är att långsiktiga äga sina innehav genom aktiv delaktighet i den globala diversifierade portföljen av bolag. Kinneviks innehav är uppdelade i fyra affärssegment: E-handel & Marknadsplatser.

Kinnevik innehav - Sjstad

Amerikanska myndigheter varnar för bitcoin. Experter varnar — för riskerna med bitcoin - Bolagets julgran och upplyst huvudkontor. Vid utgången av juni var värdet ,65 kronor. Vill du läsa mer? Aktieägarna har köpt i tre månader i rad, trots en svajig aktiekurs. Kinneviks substansvärde sväller Investmentbolaget Kinnevik substansvärde uppgick till kronor per aktie ,20 per den 30 september.

Kinnevik innehav Video

Är Fingerprint det nya Eniro? Följ dina aktier och fonder gratis. Stockholmsbörsen fortsätter i dur - åttonde dagen i rad Stockholmsbörsen hampus larsson uppåt på onsdagen. Samma år blev Kinnevik största ägare i nyetablerade TV4, med 20 procent av aktierna. Marknadens bästa lurar för ruinstad tusenlappen — test av sju modeller. Det är ett rejält kliv upp med hela en tredjedel senaste året. Bli medlem här Bli medlem Logga in. Aktien har gått långt bättre än vi räknade med. kinnevik innehav

0 reaktioner på ”Kinnevik innehav

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *