Massage kalmar

massage kalmar

Massage i Kalmar. Massage har funnits och utövats sedan urminnes tider. Forskning som bedrivs i ämnet över hela världen visar alltid att det påverkar din hälsa på ett mycket positivt sätt. Din blodcirkulation ökar, syre och näringsämnen transporteras lättare ut till dina muskler och du gör dig lättare av med slaggprodukter. Välkommen till Kalmar Massage. Här finner du en massagebehandling som passar just för dig. Kalmar Massage ligger centralt i det mycket charmiga hotellet Frimurarehotellet. Varmt välkommen att boka din behandling! Om OssBoka Tid. Boka klassisk massage! Bra vid rygg och nackbesvär, vid allmän stelhet och spänningar i muskulatur och bindväv. Vi använder fina ekologiska oljor.

Massage kalmar - inte

Mitt namn är Lina Liedstrand och driver Kalmar Massage. Delkroppsmassage Här ingår massage av rygg, nacke samt ben och armar. Massage har samma nyttiga effekt på barn som för vuxna. Här ingår massage av rygg, nacke samt ben och armar. Jag har tystnadsplikt, vilket gör att alla samtal vi har stannar mellan oss. Klassisk massage sätter igång blodcirkulationen och underlättar för kroppen att avlägsna slaggprodukter.

Massage kalmar - bort prenumeration

Du är varmt välkommen att kontakta mig via telefon eller mail om du undrar något mer om de olika massagebehandlingar jag utför. Boka Behandling Detta är endast en bokningsförfrågan, vi återkommer med bekräftelse via mail. Här ingår massage av rygg, nacke samt ben och armar. Du får även tips på stretchövningar och träning som gör att din kropp återfår och behåller sin balans. Kontakta mig för mer information Jag är utbildad inom bindvävsmassage, energimassage och har mobiliseringsexamen. Utförs med fina ekologiska oljor till lugn musik och dämpat ljus.

Massage kalmar Video

Diamond Spa - Kalmar

0 reaktioner på ”Massage kalmar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *