Tickster resale

Om ni skall köpa biljetter i andra hand, se till att biljetterna går genom Tickster Resale. Köper ni en biljett så kan den vara kopierad och då kommer. Hur fungerar det? Tickster Resale är en tjänst där säljare och köpare av biljetter i andra hand kan genomföra affären på ett enkelt och helt säkert sätt. Då det är helt gratis finns ingen anledning att inte använda Tickster Resale, - om någon insisterar på att köpa eller sälja biljetter på annat sätt är det högst sannolikt att någon. Inlägg: "Lånar" en gammal tråd här, funderar på att sälja min biljett genom tickster resale och ser att det står. Citat: * Lägg INTE upp din köparkod i annonser eller i sociala medier. Ge den endast till personen som ska köpa din biljett. Nu har jag aldrig sålt eller köpt via tickster resale innan så jag vet inte.

Tickster resale Video

Estee lauder sverige 17 mar, Studenternas IP, Uppsala. Vi kommer inte betala ut några styling volvo till något annat konto än det som användes vid det ursprungliga köpet. Endast eventuell överstigande summa. Enligt Tickster går det till på följande vis: Köp 12 dec, Idun, Umeå Folkets Hus. Endast den ursprunglige köparen eller någon i dens direkta närhet kan sälja sina biljetter via Tickster Resale.

Tickster resale - och

Lägg INTE upp din köparkod i annonser eller i sociala medier. Ge den endast till personen som ska köpa din biljett. Säljaren registrerar sig och sina biljetter och sätter sitt pris och får en köparkod att ge till köparen via en annons på ex. Minns inte om det går att ändra pris direkt, jag tror inte det. Tack för att du läser detta och har fårståelse för våra krav! När du lagt upp din biljett i Tickster Resale kan du inte sen byta biljett.

0 reaktioner på ”Tickster resale

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *