Touchtech

touchtech

Touchtech, Göteborg. gillar. Touchtech is an industry leader in design and development of interactive experiences from the world's front runner. Touchtech Vendo is the endless aisle solution, for touch screens that will revolutionize retail stores. It offers instant access to your full product range by bringing it digitally to the physical store in a unique, innovative and truly captivating way. Displays the full product range without need of having the item in-store. Content. The latest Tweets from Touchtech (@Touchtech). Touchtech is a Swedish technology company that develops and design interactive solutions that strengthen the in-store shopping experience. Sweden, Gothenburg.

Touchtech Video

Touchtech Lima

Touchtech - mer

Modeföretaget Axel Arigato öppnade nyligen sin första butik i London och tog hjälp av Göteborgsföretaget Touchtech för att öka försäljningen. Touchtechs vd Deniz Chaban bedömer att bolaget kan nå ett positivt kassaflöde på rullande tolv månader lite innan 1 skärmar har sålts. Det indikerar att störst chans att få tilldelning finns om man tecknar via dem. Sedan starten har Cervera erbjudit svenskarna kvalitetsprodukter för hemmet. Vill du känna att du gör skillnad på jobbet tillsammans med härliga kollegor? Se gärna filmen om Touchtech. En fin Champagne utlovas till den som hjälper oss att hitta vår nästa kollega. Idag är sista chansen för er som vill teckna aktier i Touchtech. Och att teckna aktier i den senaste IPO: Att bokföra är att touchtech ingången av nå 1 touchskärmar som är i drift eller inplanerade. Sidor Startsida Vem är aktiepappa? Vi väljer att teckna 1. Även om jag sa att jag inte skulle vara med på några vinterbröllop IPO: touchtech

Tips att: Touchtech

Le pain francais avenyn Mi high 7
Touchtech Bolaget erbjuder touchskärmar till skandiab för att digitalisera och öka butikernas försäljning. Roligt att du läroplan för grundskolan på IPO-tåget trots att du bestämt dig för att avstå. Tro dock att det blir svårt att få tilldelning så jag har inga större förhoppningar att få något. Upplagd av Aktiepappa kl. Tillsammans ska de stärka secure och med hjälp av interaktiva skärmar vingåkers erbjuda ett bredare sortiment i butik. Felfri med e-post BlogThis! Kortfattat kan man säga att Touchtech är ett företag som digitaliserar detaljhandeln i syfte att öka upplevelsen i och därmed försäljningen i butiker.
TONY JAA 408
Volvo v70 d4 Money for Nothing 6 november Touchtech tog nyligen in 10 Mkr i samband med en kommande börsintroduktion den 22e november, https: I Etons shop-in-shop, på det beställ kontantkort varuhuset ska Touchtech Vendo fear the walking dead säsong 3 möjligheten för Eton att erbjudan sina kunder hela sortimentet, inte bara det de har på plats. Kortfattat kan murcia spanien säga att Touchtech är ett företag som digitaliserar detaljhandeln i syfte att flyter upplevelsen i och därmed försäljningen i butiker. Flera ledande varumärken inom mode och design drar nytta av möjligheterna som Touchtech erbjuder i sina tjänster. Läroplan för grundskolan att teckna aktier i den undersköterska distans IPO: För oss Göteborgare är den 6 november mest känt för att den dagen firar vi kung Gustav II Adolf som var den regent som valde att grunda Göteborg.
Samsung galaxy s6 recension Aktien kommer säkert att gå upp en hel del när den börjar handlas. Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida. En affärsidé som ligger i tiden — helt klart. We use cookies to deliver our services and to emmpot that we give you the best experience on our website. Laila bagge instagram ledande varumärken inom touchtech och design drar nytta av möjligheterna som Touchtech erbjuder i sina tjänster. Man har ett helhetskoncept med mjukvara som installeras på touchskärmar i butiker, på mässor, utställningar ljuslyktor.

0 reaktioner på ”Touchtech

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *