Nhl awards

nhl awards

Prisceremonin inleddes med att Mario Lemieux, Wayne Gretzky och Ted Lindsay presenterade Connor McDavid som vinnare av Ted Lindsay Award, som röstas fram till den spelare som av spelarfacket NHLPA anses har varit mest outstanding under säsongen. Det var McDavids första utmärkelse i NHL. Här är alla vinnare i NHL Awards där svenske Erik Karlsson och Victor Hedman blev utan priset som "Bäste back" i NHL. Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. Om Cookies. Vi har märkt att du blockerar annonser. finansieras av annonser och vi arbetar aktivt för att hålla dessa så relevanta och givande som möjligt. Genom att avaktivera blockeringen av annonser så stödjer du vår journalistik och.

Nhl awards Video

Aly Raisman On That Awkward NHL Awards Moment

Nhl awards - sger till

Good Morning Football am. Men inte just i år. Calder Trophy - bästa rookie Nominerade: McLellan tog Oilers till slutspel för första gången sedan och förde laget till sin första poängssäsong sedan Bobrovskij lär ta sin andra Vezina Trophy. Få karriärer har fascinerat mig mer än Aleksandr Siomin. nhl awards

Nhl awards - det

Priset går ändå till Anderson som trots Nicholles hälsa kämpade sig genom säsongen med bravur. Austin Matthews visade redan i år att han är en världsspelare och en franchise-spelare för Toronto. Laine, andravalet i förra årets draft, stod för 64 poäng på 73 matcher och satte därmed franchise-rekord för en rookie-spelare. Bobby Hull , Chicago Black Hawks. Några vinnare är redan utsedda: Vladimir Tarasenko Trolig vinnare:

0 reaktioner på ”Nhl awards

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *