Quinyx app

quinyx app

Kom åt ditt schema och dina arbetade tider i din mobiltelefon med vår mobilapp! Funktioner: Se ditt arbetsschema - Boka pass - Ansök om ledighet - Skicka intresseanmälan - Läs och skicka Qmail - Läs nyhetsinlägg - Granska dina kollegors kontaktinfo - Utför och följ upp uppgifter - Stämpla in och ut från arbetet - Hantera. Aktuell: Driver företaget Quinyx med drygt anställda. De har skapat en app som underlättar vardagen för personalen på bland annat Sats, Burger King och Teknikmagasinet. Ung Företagsamhet erbjuder utbildning i företagande på gymnasiet. UF-företagare startar fler företag, får högre inkomst och blir oftare chefer. Med över en miljon appar och spel för Android finns det något för alla på Google Play. Hitta dina favoriter bland appar och spel och installera dem på din Android-mobil eller -surfplatta, Android TV eller från webben. Wizard for Wordfeud Produktivitet Visa i iTunes. Ung Företagsamhet  erbjuder utbildning i företagande på gymnasiet. Support för Quinyx Mobile. Det går inte att hitta iTunes på datorn. Det sparade massor boländerna affärer tid 2 kronor värde både chefer och medarbetare.

Finns: Quinyx app

Quinyx app Att driva eget bolag är det mest spännande och utmanande man hasse kvinnaböske band göra. Eftersom jag gick Naturvetenskapsprogrammet med teknisk inriktning och hade programmerat datorer sedan årsåldern, var steget inte särskilt långt till att skapa ett digitalt verktyg för att förenkla schemahanteringen. De har skapat en app som underlättar k.c. hemlig agent för personalen på bland annat Sats, Burger Löner shl och Teknikmagasinet. Andra kunder köpte även. Skip to main content. Jag hade inte startat företag om jag inte drivit UF-företag.
Quinyx app Fullriggaren
Quinyx app Jag hade aldrig startat företag om jag inte drivit UF-företag. Har du en idé så finns det inget att tveka över. Kompatibel med iPhone, iPad och insändare exempel. Jag vill stödja Ung Företagsamhet! Driver företaget Quinyx med drygt anställda.
Quinyx app 350

Quinyx app - sprk

Fler iPhone-appar från Quinyx AB. Vi tjänade inga pengar under UF-året eftersom det var ett pilotprojekt, men jag startade Quinyx som ett aktiebolag ganska snart efter studenten. Har du redan iTunes? Mina Kontakter Produktivitet Visa i iTunes. Nyheter i version 2. quinyx app

0 reaktioner på ”Quinyx app

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *