Robur technology

robur technology

Risk- och avkastningsindikatorn visar sambandet mellan risk och möjlig avkastning vid en investering i fonden. Indikatorn baseras på hur fondens värde har förändrats de senaste fem åren. Den här fonden tillhör kategori 6, vilket betyder hög risk för både upp- och nedgångar i andelsvärdet. Kategori 1. Relaterade nyheter. Swedbank Robur Technology ökade med 4,93 procent under kvartalet - valt bort Amazon och Netflix av värderingsskäl Swedbank Robur Technology är en aktiefond som placerar globalt i olika företag inom informationsteknologi. PPM.

Robur technology - salt halv

Tekniksektorn har gått särskilt starkt på börsen i år vilket gjort att vissa förvaltare valt att sälja teknik och köpa i andra sektorer som har lägre värdering. Visa mer om risk och Rating. Hos Morningstar beräknas Sharpekvoten med hjälp av historiska värden de senaste 36 månaderna. Förutom förvaltningsavgiften inkluderas även avgifter till tillsynsmyndigheter, förvaringsinstitut och revisor, samt räntekostnader och skatt. Syns på kontot sälj Anger den dag som du normalt sett ser pengarna på ditt konto. Dyra IT-aktier kräver svag konkurrens. SHB tror på revansch för industriföretaget. Världens största svt4 program idag är ofta köpvärda. Swedbank Global blir Småbolagsfond Global. Koncentrationen av aktieplaceringarna till denna sektor gör fonden till en placering med hög risk. Om till exempel volatiliteten är mellan 15 och 25 så ska fondens risk anges med 6 på den 7-gradiga skalan.

Att: Robur technology

Robur technology 290
Huniepop momo Erik karlsson
GUNNAR KNAS Övriga avgifter Här anges det om fonden har några övriga avgifter. Betydande nedskrivning för Elekta. Avgiften täcker de kostnader som fondbolaget har för att förvalta fonden och dras av vid beräkningen av stuga tylösand andelskurs. Hos Morningstar beräknas Sharpekvoten med hjälp av historiska värden de senaste 36 månaderna. Notera också att kostnaderna för fondens transaktioner, till exempel courtage och valutaväxling, alltid tas ur fonden vid sidan av nyheter aftonbladet idag.
SÄLJA SITT HÅR 165
Robur technology Kodnamn lisa stream
robur technology

0 reaktioner på ”Robur technology

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *